top of page

Děkuji (svým) voličům!

Upřímně bych vám všem chtěl velice poděkovat za to, že jste přišli (navzdory možným obavám z koronaviru) k volbám. Velice si vážím každého vašeho hlasu, kterým jste mne podpořili v senátních volbách pro volební obvod č. 36 – Česká Lípa (kam spadá i část Liberecka a Mělnicka). Více než 10 tisíc vašich hlasů pro mne znamená obrovské zadostiučinění, ocenění mé práce, ale i velký závazek a motivaci! To, že jsem získal o téměř 4 tisíce hlasů více, než v 1. kole senátních voleb v roce 2014, je pro mě signálem, že se mi skutečně daří být takovým senátorem, jakým být chci – senátorem pro vás, pro lidi a starosty vašich obcí a měst.

Nicméně rozhodne až druhé kolo, které se uskuteční za týden, v pátek 9. října a v sobotu 10. října. Teprve za týden bude znám vítěz, který získá nadpoloviční většinu hlasů (utkám se v něm s Vítem Vomáčkou za ODS). Proto bych vás přece jen ještě jednou rád zdvořile požádal o to přijít k volebním urnám a vhodit mi svůj hlas i podruhé. Rád bych jako senátor pokračoval v rozdělané práci a navázal na spolupráci se starosty měst a obcí nejen na Českolipsku, ale také na Mělnicku a Liberecku. Řada projektů je během na dlouhou trať a byla by škoda vystupovat z rozjetého vlaku.

Rád bych poděkoval hnutí Starostové pro Liberecký kraj za dosavadní velkou podporu a pomoc, a to nejen během volební kampaně. Velké díky patří mé rodině v čele s manželkou Vlaďkou, přátelům a celému mému minitýmu. Bez jejich velké podpory, pomoci, ale i trpělivosti by to nešlo.

V neposlední řadě patří dík i ostatním devíti kandidátům za to, že se podařilo vést (převážně) korektní kampaně.

Děkuji také za to, že jste v krajských volbách opět zvolili Starosty pro Liberecký kraj a tímto jim také gratuluji.


bottom of page