top of page

Jiří Vosecký gestorem konference Senior Housing

Aktualizováno: 30. 7. 2020

V úterý 24. září od 10 hodin bude Jednací sál Senátu patřit konferenci pro zřizovatele a poskytovatele sociálních služeb s názvem „Senior Housing“. Záštitu nad konferencí a gestorem akce je coby člen Výboru pro zdravotnictví a sociální politiku senátor Jiří Vosecký, jemuž je téma seniorů blízké.

Sociální politika:

Cílem konference, kterou vedle Výboru pro zdravotnictví a sociální politiku spolupořádá Unie pacientů ČR, je poukázat na možnosti řešení v oblasti zkvalitňování života stárnoucí populace především v oblasti zajištění bydlení s přesahem do zdravotní péče. Struktura programu je koncipována do podoby krátkých samostatných přednášek pro uvedení tématu s rozšířenými panelovými diskuzemi a následných diskuzí se zapojením auditoria.

Předpokládaný program (přednášející budou upřesněni):

Blok 1: Jak má vypadat město / obec s kvalitním bydlením a servisem pro seniory? Diskuze Blok 2: Realizace a financování nově vznikajících zařízení, revitalizace stávajících Diskuze Velká panelová diskuze zástupců Bloku 1. + Bloku 2. s prostorem pro dotazy z pléna Blok 3: Současná situace a potřeby sociálních zařízení Diskuze Blok 4: Personální zajištění stávající lékařské zdravotní péče a zřizování nových ambulancí praktických lékařů v rámci výstavby nových sociálních zařízení. Diskuze Velká panelová diskuze zástupců Bloku 3. + Bloku 4. s prostorem pro dotazy z pléna

bottom of page